Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Re: Упътване
PostPosted: Wed Mar 06, 2013 9:15 pm 
Vagabond

Ясно мерси значи е точно така както и аз го разбрах,но не бях сигурен и затова реших да попитам.В момента играя Toxic x50 i lineagii(или нещо такова) х7.На how-rate просто разглеждам оръжия герои и т.н за да си преценя кое ми допата най много.Преди (преди 7-9) години за първи път се докоснах замалко до магията на Lineage,но беше закратко а и оттогава много неща са променени.И само набързо 1 въпрос за ковач джудже което искам да го развивам на ковач Артисан да избера на 20-ти леве нали така?

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Wed Mar 06, 2013 9:59 pm 
Heir

артисан е ковач- крафтер -демек правиш итеми скавенжъра е спойлер

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Thu Mar 07, 2013 1:44 am 
Viscount

Видях сайта на сървъра, това е Gracia Final.
Това е най-добрата хроника за начинаещи, след Грация-та следват много промени и нови неща по Lineage 2.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Thu Mar 07, 2013 11:39 am 
Vagabond

Губиш си времето на бавен сървър само- Първо ти не си я знаел Л2 както трябва че да си я припомняш-Второ като ти гледам постовете разбирам че ни си пубер който виси цял ден пред компа. Трето не си ли семеен . на работа не ходиш ли че си решил да отделиш доста време да се развиваш на бавен сървър. Лоу иска доста игра и е повече за децата които имат повече свободно време за Л2 ( не че няма и зрели хора които ги гони носталгията за лоу от минали години по Л2 когата са почвали да играят } Аз лично съм минал през всички хроники и от х1 рейт на офито до х5000 на разни пвп сървъри.И мен ме гони носталгия по минали години да си изкова сам итемите да си мина куестите и да се изкефя до край. Обаче реалноста е друга. Семеен съм с 2 малки дечица . бачкам и като се прибера вечер покрай задълженията в дома мога да седна за 2-3 часа само. С това отделено време никога не мога да се меря с някой който играе по 7-8 до 10 часа дневно.И по добри итеми ще има и оръжие - с една дума не става. Играя си за това на висок рейт. влизам си когато имам време и пак си доставям тръпката .Ако ти се играе висок рейт и искаш здрав фън и пвп идвай в L2 Aeron ще ти помогна с всичко

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Thu Mar 07, 2013 7:34 pm 
Viscount

Мда, да играш лоу рейт изисква много време. Минал съм и аз през това. :)
Но никога не съм играл на по-ниско от х9 и няма и да играя.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 6:24 pm 
Vassal

На High rate сървъри не научаваш нищо за играта, освен PVP системата, на Low rate научаваш наистина за мащабите на играта, а уверчвам те има много какво да научиш. Разбира се ако нямаш време да играеш, няй-добре е да играеп сървър с висок рейт.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 6:24 pm 
Vassal

Indeep wrote:
Губиш си времето на бавен сървър само- Първо ти не си я знаел Л2 както трябва че да си я припомняш-Второ като ти гледам постовете разбирам че ни си пубер който виси цял ден пред компа. Трето не си ли семеен . на работа не ходиш ли че си решил да отделиш доста време да се развиваш на бавен сървър. Лоу иска доста игра и е повече за децата които имат повече свободно време за Л2 ( не че няма и зрели хора които ги гони носталгията за лоу от минали години по Л2 когата са почвали да играят } Аз лично съм минал през всички хроники и от х1 рейт на офито до х5000 на разни пвп сървъри.И мен ме гони носталгия по минали години да си изкова сам итемите да си мина куестите и да се изкефя до край. Обаче реалноста е друга. Семеен съм с 2 малки дечица . бачкам и като се прибера вечер покрай задълженията в дома мога да седна за 2-3 часа само. С това отделено време никога не мога да се меря с някой който играе по 7-8 до 10 часа дневно.И по добри итеми ще има и оръжие - с една дума не става. Играя си за това на висок рейт. влизам си когато имам време и пак си доставям тръпката .Ако ти се играе висок рейт и искаш здрав фън и пвп идвай в L2 Aeron ще ти помогна с всичко

Защо да не става с 3 часа на ден лоу-рейт сървър напълно нормално и достатъчно е, и след като играеш известно време достигаш краен лимит(S-grade 76+), с няколко думи неможеш да станеш по силен, а тези които играят по 10 часа на ден просто ще достигнат този лимит преди тебе и ще се вариш с тях като стигнеш тяхното ниво и 101% ще има други като теб които ще играят по 2-3 часа на ден така че няма да си единствения "изостанал" играч ;Д..

а по темата наскоро го прегледах този сървър Lineageii . pro и реших да го поразцъкам ако още го играеш мога да ти помагам и обяснявам каквото не ти е ясно :) pm "Arizon (level 20)
засега :lol: :oops:

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 8:04 pm 
Vagabond

Така след като минах през многото miss на арчъра,си направих едно джудже крафтър 25лв(колкот да си правя соушоти),и сега реших да играя само Гладиатор.За момента съм 37левел следмалко надявам се да почна куеста за по висок ранк :P .Ако изкаш ме намери -N3gaTiv3Bg.Аз немога по обясними причини(незнам как :oops: ).И отново благодаря за всички отзовали се в темата,било то с спорове или със своето виждане на играта.Всеки един пост ми помага по някакъв начин в подобряването на моята игра

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours