Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 25, 2009 5:59 pm 
Heir

Pinko wrote:
За финансовия аспект споменат по-горе. Предпочитам да ги дам на кръчма или където и да е другаде като изляза отколкото да плащам за това че стоя и за да стоя пред пц-то :)

Евентуално първата игра за която ще плащам ще е Аион , но не се знае.

Не мога да се навия да плащам за нещо което има достатъчно добра безплатна алтернатива , а и главното е че сам никъде няма да цъкам нито по пиратските нито на офи , а приятелите ми (клана) са по безплатните сървъри , тоест там се събираме всички най-често , на офи едва ли :)

Споделям мнението. Пък и някой сървъри като нуубуорс са от много време вече. Няма да са вечни предполагам, но и няма как да подминем сериозният им стаж, както и тяхната безплатност. Нема пари ей!

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 12:27 pm 
Forum Troll

gdinov wrote:
Pinko wrote:
За финансовия аспект споменат по-горе. Предпочитам да ги дам на кръчма или където и да е другаде като изляза отколкото да плащам за това че стоя и за да стоя пред пц-то :)

Евентуално първата игра за която ще плащам ще е Аион , но не се знае.

Не мога да се навия да плащам за нещо което има достатъчно добра безплатна алтернатива , а и главното е че сам никъде няма да цъкам нито по пиратските нито на офи , а приятелите ми (клана) са по безплатните сървъри , тоест там се събираме всички най-често , на офи едва ли :)

Споделям мнението. Пък и някой сървъри като нуубуорс са от много време вече. Няма да са вечни предполагам, но и няма как да подминем сериозният им стаж, както и тяхната безплатност. Нема пари ей!

mda na zapad ne e problem da se davat po okolo 50 evro na mesec za off acc,bot,e-bay edno drugo ama v bg 50 evro moje da ti e nadnika za 5 dena rabota..

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 26, 2009 10:28 pm 
Vagabond

GoDs3nD wrote:
mda na zapad ne e problem da se davat po okolo 50 evro na mesec za off acc,bot,e-bay edno drugo ama v bg 50 evro moje da ti e nadnika za 5 dena rabota..

Кви 50 евро кви 5 лева? Таксата ти е 13евро на месец на офито. С S граде можеш да се облечеш за 1 месец. За една седмица съм изкарал пари си купя S weapon от търговия. Прави си сметка е-баерите ко правят минават през пазара и не гледат никакви цени :) на което съм много доволен.

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 5:35 pm 
Duke

aidee oshte edin normalen topik prevarnat f laina stoite si kam topica

@topic tyrant s heavy e mn dobre za farmene...no fse pak spored mene i nightmare leka sashto e mn qko s vamp rage i ako go buffnesh stafa meal masheeeen

Reply with quote
 OfflineProfile  
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 29, 2009 9:05 am 
Heir

kisi wrote:
aidee oshte edin normalen topik prevarnat f laina stoite si kam topica

@topic tyrant s heavy e mn dobre za farmene...no fse pak spored mene i nightmare leka sashto e mn qko s vamp rage i ako go buffnesh stafa meal masheeeen

Не е редно да се спами найстина, особено офтопик. Проблема е, че май вече сме изчерпали темата за екипировката на тиранта. Иначе е луд много и мисля, че си искал да кажеш Mean Machine a ne Meal Machine :)

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 2 hours